ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: http://polyphoniccaravan.gr/
Η νέα ιστοσελίδα του Πολυφωνικού Καραβανιού!

 

 

Από το 2003 ξεκίνησε η εθελοντική, συλλογική δουλειά για την διαμόρφωση του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ. Πρωτοπόροι συνεργάτες του ΑΠΤ στάθηκαν η Μαρία Τσουκαλά και ο Μιχάλης Ζάμπας που, αρχικά, εργάστηκαν δίχως τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, απομαγνητοφωνώντας εκατοντάδες ώρες ηχογραφήσεων με ιδιόχειρες μεταγραφές. Με την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, το σύνολο της, μέχρι τότε, δουλειάς ψηφιοποιήθηκε και οι ρυθμοί εμπλουτισμού του ΑΠΤ αναβαθμίστηκαν καθοριστικά. Η διαρκής ανανέωση του εξοπλισμού των επιτόπιων καταγραφών και του ΑΠΤ αποτελούν διαχρονικά προτεραιότητα για την "Άπειρο" και έτσι αξιοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των κατά καιρούς εσόδων, χορηγιών ή επιχορηγήσεων.

Tέσσερα από τα μέλη της ομάδας εργασίας σε ένα από τα "Σάββατα του Αρχείου"


Το 2008 η "Άπειρος" υλοποίησε πρόγραμμα του ΥΠΑΚΠ για τον εμπλουτισμό του ΑΠΤ με την συνεργασία του Λουκά Μάκου, στην έδρα της, το Πολύδροσο Θεσπρωτίας. Στην διάρκεια δωδεκάμηνης, καθημερινής απασχόλησης, μεταγράφηκαν και ψηφιοποιήθηκαν πλήθος υλικών και αναβαθμίστηκε αποφασιστικά η βάση δεδομένων του ΑΠΤ.

Από το 2003 μέχρι τώρα πολλοί κατά καιρούς μαθητές του Εργαστηρίου Πολυφωνίας και συνταξιδιώτες του Πολυφωνικού Καραβανιού συνεργάζονται στην εθελοντική ομάδα του ΑΠΤ. Στην τρέχουσα σύνθεση, με την τακτική εβδομαδιαία λειτουργία, στο πλαίσιο της ομάδας του Αρχείου Πολυφωνικού Τραγουδιού δραστηριοποιούνται, μεταξύ άλλων, οι: Ευαγγελία Πρίφτη, Αλίκη Γκανά, Ουρανία Μπατσινίλα, Ευγενία Καγιάννη, Λίλη Πάντου, Μαρίνα Μπαούρδα, Πηνελόπη Τσουτσουβά. Στην επιτόπια δουλειά του ΑΠΤ, στην διάρκεια των Καραβανιών και των Εργαστηρίων, πρωτοστατεί η Αλίκη Γκανά ενώ τεχνικά συνδράμει ο Κώστας Λιάγκος, ο Γιώργος Τούτσης με την εποπτεία του Αλέξανδρου Λαμπρίδη. Στην επιμέλεια των εκδόσεων του ΑΠΤ καθοριστική είναι η συμβολή του Αντώνη Έξαρχου.

Μέσα κοινωνικής Δικτύωσης

         

         το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο FB

          FB https://www.facebook.com/polyphoniccaravan

 

          η "ΑΠΕΙΡΟΣ" στο FB

          https://www.facebook.com/polyphoniko.karabani

 

          το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ στο FB

          https://www.facebook.com/groups/122268124546751/

 

         το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΟΛΥΦΩΝΑΣ στο FB
         https://www.facebook.com/groups/272180286264330/

 

        το ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ στο Youtube
        https://www.youtube.com/user/polyphonicfestival 
       https://www.youtube.com/user/api13os 

 

 

 

 

Επικοινωνία

              

          "Άπειρος" 

            Πολυφωνικό Καραβάνι

            Διεθνές Φεστιβάλ Πολυφωνικού Τραγουδιου

            Πολύδροσο Θεσπρωτίας, 4410 17

            Πυγμαλίωνος 2, 118 51 Αθήνα

            Τηλ & fax (+30) 210 3310 919

            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

test

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com